Medlemskap i BSI Padling – Informasjon om medlemskap og ekstraordinært tilbud i år

Hei på dere medlemmer i BSI Padling.

Litt informasjon før årets kontingent kan sendes ut.

Som vedtatt på årsmøte vil det i 2020 være mulig for medlemmer å tegne seg for en spesiell type medlemskap; 5 for 4. Det vil si at en betaler kontingent for 4 år nå, og får da et medlemskap som blir gyldig i 5 år (medlemskapet er gyldig ut 2024). Klubben håper at så mange som mulig velger dette medlemskapet da dette vil bidra til økte inntekter i år, noe som vil bidra til at vi kan få midler til å fullføre bygging av toaletter og dusj i det nye klubbhuset vårt. Tilbudet gjelder kun for ordinære medlemmer og ikke for studenter. Innbetalt kontingent vil ikke bli tilbakebetalt ved eventuell utmelding av klubben.

Prisen for ordinært medlemskap i 2020 er 900 kroner. Prisen for 5 for 4 tilbud blir 3600 kroner.

Studenter:
Alle studenter må sende inn en kopi av gyldig studiebevis for å kunne få studentpris på sitt medlemskap. Dette sendes til Kasser på e-postadresse kasserer@bsipadling.no. Prisen for studentmedlemskap i 2020 er 450 kroner.

Medlemskontingenten kan ikke sendes ut før vi har fått avklart hvor mange som går for 5 for 4 tilbudet og før alle studenter har sendt inn gyldig studentbevis.

Det settes derfor en frist for tilbakemelding til Kasserer på dette til søndag 15 mars. Vennligst send svar på e-post til: kasserer@bsipadling.no

NB: De som ikke ønsker dette tilbudet må ikke sende e-post, det blir fort veldig mange hvis alle svarer. Vanlig kontigent blir sendt etter fristen for 5 for 4 går ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *