Aktivitetsledertrening

Det blir ikke arrangert aktivitetsledertreninger i 2019.

Det er aktivitetsledertrening en gang i måneden gjennom sesongen (i hovedsak kl 18.00 siste onsdag i hver mnd). Målet er å samle klubbens aktivitetsledere, turledere og veiledere for å styrke klubbmiljøet, og gi faglig påfyll til alle de som er med å lage aktiviteter i klubben. Her kan vi ta opp tema som er relatert til aktivitetene i klubben, gi hverandre ideer til utvikling av (nye) aktiviteter og friske opp, prøve ut og holde ved like teknikker, læremetoder osv.

Treningskveldene er en anledning for alle til å trene på sitt nivå, og vi har satt opp et Tema på Sjøen (TS) for hver trening. Det er ingen påmelding - bare møte opp på de datoene som passer. Jo flere som kommer, jo bedre er det. Vi prøver å legge noen av treningene til andre steder enn Byfjorden, sånn at vi kan finne nye og fine padleområder. (Om det ikke er gitt info om sted, er det BSI-naustet som er utgangspunkt.)

Vi jobber sammen, og har du ønske om tema og/eller teknikk som du har lyst å ta opp eller trene på, eller praktiske utfordringer (PU) som man kan møte som aktivitetsleder og ønsker å diskutere dette med andre, så send meg gjerne en mail (tilsolbben(att)gmail(dott)com). Innspill mottas med takk gjennom hele sesongen. Vi endrer plan etter behov...

Det er svært ønskelig at tur- og veiledere i klubben også blir med - dere har mye erfaring og kompetanse å bidra med. Treningene kan være en fin mulighet til å øve på å lede en aktivitet for ulike nivåer, teste ut ulike metoder for å aktivisere deltakere, enten det er i kurssammenheng eller annen klubb aktivitet, osv.

Vi håper DU blir med!

hilsen Bente

Aktivitetsledertrening 2018:
DATO Sted (kl 18 - klar på sjøen) Tema på Sjøen (TS) Praktisk Utfordring (PU) Ansvarlig
Ons 2.5 BSI-naustet Padlegir/frekvens - Bente
Ons 30.5 Alverstraumen, oppmøte BSI-naustet Tur- og strømpadling - Bente
Ons 27.6 BSI-naustet Surfski - Bente
Ons 25.7 valgfritt Egentrening Evaluering alle
Ons 29.8 BSI-naustet Surfski Intervalltrening Bente
Ons 26.9 Nordåsstraumen Strømpadling Teknikk i strøm Bente
Ons 31.10 Øygarden Mørkepadling Planlegging Atle
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

en kajakklubb i Bergen