Havpadling

Vi har aktiviteter fra naustet i perioden april–oktober. Vi holder kurs og andre aktiviteter i tillegg til de faste aktiviteter:


Tirsdager kl. 18 er det padling fra naustet i passe rask tempo – passer for deg som har padlet noen torsdager og ønsker et litt høyere tempo.
Torsdager kl. 18 er det padling fra naustet og vi tar det rolig – passer for nybegynnere og du som ikke padler så mye. Første torsdag i måneden er det lekedag istedet. Pubkveld på Biskopen etterpå (ca. kl. 21 for dem som er mest øl-tørst og mindre padle-tørst)

Faste padlinger på tirsdager og torsdager er primært et tilbud for klubbens medlemmer, men det er mulig å prøvepadle (en gang) for ikke-medlemmer, gitt at dette er ok for ansvarlig aktivitetsleder og at denne klarer å ivareta sikkerheten/HMS for turen. Et minimumskrav for torsdagspadling (inkludert prøvepadling) er fullført grunnkurs. Det er til slutt aktivitetsleder den aktuelle dagen, som avgjør om det er spesielle forhold ved vær & tur, som begrenser deltakelse.

Turer
arrangeres av og til – se Aktivitetskalenderen. Vi ønsker god aktivitet "Ut av byfjorden" og trenger din hjelp til å arrangere turer. Se mer info på startsiden.

Havkajakker
Vi har mange forskjellige havkajakker. Om du vurderer å kjøpe kajakk, er et medlemskap hos oss gull verdt. Her kan du få prøvd de fleste av de mest anerkjente rorløse havkajakkene på det norske markedet over tid og i forskjellige forhold, og ikke minst få upartiske vurderinger av dem.

Køyregodtgjersle:
Alle som nyttar privatbil til klubbens fellesskap, det vil sei tar med passasjerar til annonsert klubbtur, eller er ansvarleg aktivitetsleiar på kurs/arrangement/tur kan få refundert utlegg til køyring jamfør vedlagte satser. Det er VELDIG FINT (men ikkje eit krav) om aktuell køyring blir meldt til kasserar eller turansvarleg i styret i forkant.

en kajakklubb i Bergen