Flytting av kajakker til Breiviken

Flyttingen av kajakker fra Holmefjordboden til Breiviken er startet. Alle er selv ansvarlige for å flytte sin(e) kajakker over til Breiviken, men hvis noen skulle trenge assistanse er det bare å ta kontakt med naustansvarlig på mail ( naust@bsipadling.no ). Representanter fra styret vil være tilstede i Breiviken for å ta imot kajakker i dag 10/9 fra kl.18:00 til 20:00 og på samme tidspunkt onsdag og torsdag. På søndag vil vi være der fra kl.16:00 til 18:00. Vi oppfordrer alle til å flytte kajakken sin denne uken. Siste frist for flytting er 17. september. Søndag 15/9 vil vi tilby kjøring med klubbtilhengeren fra kl.16:00 til 18:00 for de som ikke kan få flyttet kajakken selv.

Når dere kommer til Breiviken vil kajakken bli merket med navn og få en midlertidig plassering. Dette gjør vi for å optimalisere plassbruken i det nye naustet. De som padler lite må forvente å få en mindre gunstig plassering av kajakken sin enn de som padler ofte. Men vi vil også tilrettelegge ved å ta hensyn til padlers høyde/størrelse/styrke etc.

Inntil vi får på plass et nytt adgangssystem vil vi ha en nøkkelboks med kode utenfor døren. Det er veldig viktig for vårt utstyrs sikkerhet at nøkkelboksen blir brukt riktig. Ikke forlat nøkkelboksen med koden synlig. Drei om på kodehjulene med èn gang nøkkelen er tilbake i boksen. Koden blir oppgitt ved henvendelse til Naustansvarlig (se kontaktinfo og egen e-post).

Vi ser gjerne at de som evt. ikke er interessert i å flytte over kajakken sin, men velger å si opp plassen sin gir beskjed om dette til Naustansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *