- en kajakklubb i Bergen -

Elvepadling 2020

Egentlig burde det være tidenes (elve-)padlesesong i år: Vi hadde en god plan med masse kurs, aktiviteter og turer, vinteren hadde lagt uvanlig store mengder med snø på fjellet, men så kom det en viss virus som knuste våre våte drømmer….fullstendig….eller kanskje ikke? I det siste har Norge faktisk lettet på ganske mange tiltakene de innførte i mars for å stanse viruset. Noe som betyr at vi faktisk kan gjennomføre organisert klubbaktivitet igjen!

Oppdatering 17. august 2020: I det siste har smitte desverre blomstret opp igjen noen steder etter en lang periode med sinkende tall. Det er fortsatt mulig å gjennomføre organisert padleaktivitet men det er fortsatt viktig å huske smittevernreglene:

Smittevern

Høstsesongen

Klubbturer

Har du grunnkurs fra før men er kanskje litt usikker om/hvor du skal padle elv. Våre nybegynnervennlige klubbturer i Vossaområdet er den beste muligheten til å øve på elvepadling i et sikkert miljø og får tipps fra erfarne padlere.

Kurs

Vi tilbuyr grunn- og sikkerhetskurs (krever grunnkurs) i samarbeid med KayakVoss denn høsten.
Det må være minst 4 påmeldte for at kurset kan gjennomføres og antall deltaker er begrenset til 10.

Kajakkpolo

Vil du ha din dose adrenalin også under uken eller/og mangler du bil til å kjøre bil til elva?! Da kan være kajakkpolo en fantastisk alternative.
Alt info finner du her

BLI MEDLEM

Se Praktisk Info for mer informasjon

Vi er nå i Breiviken

Aktivitetskalender