Elvepadling 2020

Egentlig burde det være tidenes (elve-)padlesesong i år: Vi hadde en god plan med masse kurs, aktiviteter og turer, vinteren hadde lagt uvanlig store mengder med snø på fjellet, men så kom det en viss virus som knuste våre våte drømmer....fullstendig....eller kanskje ikke? I det siste har Norge faktisk lettet på ganske mange tiltakene de innførte i mars for å stanse viruset. Noe som betyr at vi faktisk kan gjennomføre organisert klubbaktivitet igjen!

Her har vi lagt ut noen retningslinjer for smittevern for elvepadling:

Smittevern

Altså siden det blir Norgesferie i år la oss satse på elvepadling! Så langt infeksjonsutviklingen går rett vei kan vi nå tilby aktivitet her og da har vi laget en tentativt plan fram til sommeren: (Planen til høsten lages spontant når vi ser hvordan ting utvikler seg).

Her kommer det en oversikt med aktiviteter fram til sommeren (sett av dato!):

For deg som har ingen erfaring om elvepadling anbefales det med grunnkurs. Vi skal holder to grunnkurs (gitt nok påmeldte) før sommeren i samarbeid med KayakVoss:

Grunnkurs

  • 13/06/2020-14/06/2020 Påmelding (avlyst pga. for få påmeldinger)
  • 20/06/2020-21/06/2020 Påmelding (FULL BOOKET)
  • ... og hvis det blir stor etterspørsel har vi kanskje mulighet til å tilby kurs helgen 27.-28/06 og

Tur til Kvennavassdraget (1.-4. juli 2020)

Dessverre avlyst pga. av snøforhold på Hardangervidda...

#Sjoasummer 2020

Sjoadalen i Sel kommune et veldig populært sted for rafting og elvepadling østafjells. Sjoa-elven veldig nybegynnervennlig og passer perfekt for deg som vil oppleve elvepadling andre steder enn vår vanlig lekeplass: Voss. Selve elven renner ned fra Jotunheimen og er dermed garantert å ha vann nok vann hele sommeren. Også er det kort vei til kjente adresser som Besseggen, Galdhøpiggen og bakeriet i Lom.

Hvert år i begynnelsen av juli organiserer Strie Strømmer (en av de to butikker for elvepadling Norge) Sjoafestivalen. I år er den klassiske festivalen avlyst pga. Covid-19. Men likevel trekkes det mange padlere fra hele Norge til Sjoa også i år. Derfor tenkte jeg at det kunne være kjekt å prøve å få til en «liten klubbtur» dit langhelgen 9.-12 juli.

Påmelding

Planen til høsten

Kommer snart!

en kajakklubb i Bergen