BLI MEDLEM

Les mer om klubben under «Praktisk info».

Les mer om priser under «Priser 2020».

For å padle med BSI må du ha våttkort, med minimum erfaring på grunnkursnivå. Dette får du hos oss ved å delta på NPF Grunnkurs elv eller NPF Grunnkurs hav (tidligere het det nybegynnerkurs hos BSI). Dersom du er en erfaren padler kan det være nok å demonstrere dine ferdigheter. Ta kontakt for å avtale nærmere.  


Bli medlem

 • Registrer deg på MinIdrett (https://minidrett.nif.no) og send oss medlemskapssøknaden derifra.  Du kan laste ned en veiledning som viser hvordan å gjøre det her >>NORSK<< >>ENGLISH<<
 • Dersom du er student må du sende en kopi av studiekort og kvittering på betalt semesteravgift på e-post til Kassereren.
   
  Leie av kajakkplass
  Kajakkplassleie forutsetter medlemskap. Ta kontakt med naustansvarlig (naust@bsipadling.no) hvis du ønsker å leie kajakkplass. Du får tildelt kajakkplass og nausttilgang når du har registrert deg som medlem på http://minidrett.nif.no og vi har registrert betalingen din.
   

  Generell betalingsinformasjon
  Alle medlemskap og kurs blir betalt per faktura med kidnummer. Faktura blir tilsendt i løpet av noen dager etter du har meldt deg inn og/eller meldt deg på kurs. Kontakt kasserer på kasserer@bsipadling.no hvis du ikke har mottatt faktura innen rimelig tid. Priser står under egen side.  

  Kontakt
  Dersom du har spørsmål kan du kontakte klubben på info@bsipadling.no eller se oversikten over styret.  

  Utmelding:
  Medlemskapet løper til en melder seg ut på https://minidrett.nif.no tilsvarende som ved innmelding.

en kajakklubb i Bergen