BLI MEDLEM

Les mer om klubben under «Praktisk info».

Les mer om priser under «Priser 2019».

For å padle med BSI må du ha våttkort, med minimum erfaring på grunnkursnivå. Dette får du hos oss ved å delta på NPF Grunnkurs elv eller NPF Grunnkurs hav (tidligere het det nybegynnerkurs hos BSI). Dersom du er en erfaren padler kan det være nok å demonstrere dine ferdigheter. Ta kontakt for å avtale nærmere.  


Bli medlem

  • Registrer deg på MinIdrett (https://minidrett.nif.no) og send oss medlemskapssøknaden derifra.  Du kan laste ned en veiledning som viser hvordan å gjøre det her >>NORSK<< >>ENGLISH<<
  • Dersom du er student må du sende en kopi av studiekort og kvittering på betalt semesteravgift på e-post til Kassereren.
  • Hvis du allerede vet at du vil delta på et kurs samtidig som du melder deg inn, kan du melde deg inn direkte til kursansvarlig ved påmelding til kurset. Husk å si at du er ny medlem. Faktura for medlemskap kommer da på samme faktura som kursavgift.
 
Leie av kajakkplass
Kajakkplassleie forutsetter medlemskap. Ta kontakt med naustansvarlig (kajakkplass@bsipadling.no) hvis du ønsker å leie kajakkplass. Du får tildelt kajakkplass og nausttilgang når du har registrert deg som medlem på http://minidrett.nif.no og vi har registrert betalingen din.
 

Generell betalingsinformasjon
Alle medlemskap og kurs blir betalt per faktura med kidnummer. Faktura blir tilsendt i løpet av noen dager etter du har meldt deg inn og/eller meldt deg på kurs. Kontakt kasserer på kasserer@bsipadling.no hvis du ikke har mottatt faktura innen rimelig tid. Priser står under egen side.  

Kontakt
Dersom du har spørsmål kan du kontakte klubben på info@bsipadling.no eller se oversikten over styret.  

Utmelding:
Medlemskapet løper til en melder seg ut på https://minidrett.nif.no tilsvarende som ved innmelding.

en kajakklubb i Bergen